Zaronite u novu dimeziju zvuka uz Apple AirPods

Akcija! Apple AirPods 3 i Apple AirPods Pro (2021) sa MagSafe kutijicom za bežično punjenje po najboljoj cijeni na hrvatskom tržištu

Apple proizvodi poznati su kao definicija luksuzne tehnologije. Zato smo za vas pripremili akcijske cijene Apple AirPods slušalica, provjerite ih ovdje.

Novi AirPods 3 i AirPods Pro donose ti trodimenzionalni zvuk koji dopire sa svih strana i potpuno te okružuje zahvaljujući dinamičkom praćenju pokreta glave. Oba navedena modela otporna su na znoj i vodu te su stoga idealne za treninge, a ne morate brinuti o njima niti ako vas ulovi kiša. Na slušalicama se nalazi i senzor pritiska koji služi za jednostavno upravljanje glazbom i pozivima, a prilagodljivi ekqualizer automatski prilagođava glazbu obliku vašeg uha. Mikrofoni okrenuti prema unutra otkrivaju što slušaš, a zatim u realnom vremenu podešavaju niske i srednje frekvencije kako bi iz svake pjesme izvukli bogatstvo detalja.

AirPods 3 omogućuju do 6 sati slušanja nakon jednog punjenja, dok jedno punjenje slušalica AirPods Pro osigurava do 4,5 sati slušanja glazbe, a već nakon 5 minuta punjenja u MagSafe kutijici raditi će oko sat vremena.

Požurite po svoje nove AirPods slušalice jer su količine po ovoj nevjerojatnoj cijeni ograničene.

Za sve naše kupce iz Rijeke, nudimo preuzimanje narudžbi u Rijeci, na adresi Franca Prešerna 39, Rijeka.

Slične objave

Idite u korak s vremenom i isprobajte naše nove MS Energy eRomobile i eBicikle. Nudimo Vam probnu vožnju kako biste bili sigurni u svoj odabir, na adresi Franca Prešerna 39, 51 000 Rijeka