Besplatna dostava
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 € (7534,50 kn)
Garancija
Garantiramo kvalitetu za sve proizvode
Brza kupovina
Kroz nekoliko klikova dođete do željenog proizvoda
Iznimna kvaliteta
Veliki broj kvalitetnih proizvoda

E-point servis mobitela Rijeka

E-point servis mobitela RijekaE-point d.o.o. kontinuirano radi na proširenju svoje usluge i kvalitete koju pruža svojim klijentima te je tako u sklopu poslovnice u poslovno stambenom objektu RIO Kantrida otvoren i servis mobitela Rijeka koji nudi usluge svih vrsta popravaka iOs i Android uređaja. Educirani tehničari, vrhunska oprema i kontinuirano učenje garancija su naše kvalitete kojom ćemo osigurati da popravak mobitela bude odrađen brzo i kvalitetno.

Popravak mobitela uključuje i hardversko i softversko rješavanje svih vrsta problema, bez obzira dali je u pitanju zamjena ekrana, promjena baterije na mobitelu ili kompletna promjena kućišta mobitela.

Naš servis mobitela Rijeka nalazi se na lokaciji Labinska ulica 51a, Rijeka te vršimo usluge :

  • Zamjena stakla na mobitelu
  • Zamjena baterije na mobitelu
  • Promjena kućišta
  • Ažuriranje softvera na mobitelu
  • Promjena zvučnika i mikrofona na mobitelu
  • Zamjene matične ploče na mobitelu
  • Zamjena konektora punjenja
  • I sve ostalo što je potrebno kako bi Vaš mobitel ispravno radio. Servis mobitela prihvaća sve vrste i proizvođače mobitela.

 

Zato, ukoliko Vas Vaš pametni telefon, bez obzira je li to SamsungApple, iPhone, Xiaomi, Huawei, Sony, LG, Alcatel, CAT, Motorola, HTC, ZTE, OnePlus ili smartphone nekog drugog proizvođača, više ne služi kao prije – obratite nam se s povjerenjem.

Servis mobitela Rijeka

Naši serviseri s dugogodišnjim iskustvom servisa svih vrsta mobitela uz pomoć najsuvremenije opreme za dijagnostiku, u najkraćem roku će otkloniti sve hardverske i softverske kvarove. Najčešće to bude u roku od 3 dana od zaprimanja uređaja u našoj poslovnici u Rijeci. Uvijek ugrađujemo originalne dijelove ukoliko su dostupni kod nas na skladištu ili kod naših dobavljača, no koristimo i zamjenske rezervne dijelove jednake kvalitete kada je to zbog hitnosti popravka potrebno. Garantiramo Vam 3-mjesečno jamstvo kvalitete na popravak i ugrađene rezervne dijelove (isključena su oštećenja nastala prolijevanjem tekućine).

Što se tiče Apple uređaja, najčešći su slučajevi iPhone popravak staklaservis ekranaservis matične pločepopravak selfie i glavne kamerezamjena baterije i zvučnika te na skladištu držimo većinu potrebnih originalnih rezervnih dijelova kako bi servis iPhone-a bio čim prije gotov, jer znamo koliko svi ovisimo o mobitelima u današnje vrijeme.

Ako se Vaš mobitel sporo ili uopće ne puni, zamjena konektora za punjenje u e-point servisu mobitela Rijeka je rješenje. Također vršimo i zamjenu (ili čišćenje) mikrofona i zvučnika, stoga ako tijekom razgovora primjetite da je zvuk čudan, izobličen ili uopće ne čujete drugu stranu, obratite nam se s povjerenjem. Sigurno Vam se znalo dogoditi da Vas druga osoba uopće ne čuje ili teško čuje, to može biti zbog slabijeg signala, al i nečega ozbiljnijeg. Ako se taj problem ponavlja, to je znak da je vjerojatno došlo do mehaničkog kvara u samom uređaju, pri čemu je potrebna zamjena mikrofona da se problem riješi.

Razbijeno prednje staklo? Nema problema. Trebate zamjenu LCD-a? Mi to možemo. Od jednostavne zamjene baterije do napredne dijagnostike oštećenja, e-point servis mobitela može odgovoriti na bilo koji tehnički izazov.

Ako imate razbijen displej, napuknuto staklo ili razbijen ekran, možemo vam ponuditi popravak ekrana mobitela.

Da li je baterija vašeg mobitela slaba, brzo se prazni ili se više ne puni? Mi možemo zamijeniti bateriju vašeg mobitela brzo i jednostavno.

Vaš mobitel se ne puni ili morate namještati priključak punjača pod određenim kutem da bi punjenje počelo? Tada ćemo vam rado pomoći oko popravka priključka za punjenje mobitela.

Ove kvarove mobitela, kao i mnoge druge: poklopac baterije, kamera, tipka za paljenje/home tipka, bežična konekcija ne radi, mobitel je oštećen vodom, matična ploča (ploča + čip) itd. popravljamo brzo i profesionalno u našoj specijaliziranoj radionici.

Ako ne znate što nije u redu s vašim mobitelom, jednostavno nas kontaktirajte i naši stručni tehničari će vam brzo moći ponuditi rješenje problema!

Dugogodišnje iskustvo u kombinaciji sa najsuvremenijom opremom za dijagnostiku omogućava nam brzo i efikasno uklanjanje svih kvarova na Vašem pametnom uređaju.

Ističemo se brzinom i kvalitetom usluge, kao i kvalitetom ugrađenih dijelova. Većinu dijelova koje ugrađujemo čine dijelovi originalnih proizvođača, također možemo ugraditi i zamjenske dijelove na zahtjev kupca.

U oba slučaja kvaliteta dijelova nam je na prvom mjestu, jer smatramo kako je naša usluga završena tek sa zadovoljstvom našeg kupca.

E-point servis mobitela Rijeka nalazi se na adresi Labinska 51a, 51000 Rijeka, a za savjet ili upit o cijeni možete nas kontaktirati na broj 099 225 5722 (8-18h) ili putem e-maila: servis@e-point.hr

Pošaljite nam upit preko kontakt forme i javiti ćemo Vam se u najkraćem roku.

FAQ

Vršimo uslugu popravka mobitela na području grada Rijeke. Specijalizirani smo za servisiranje mobitela i ostalih pametnih uređaja. Naši serviseri visoko su obučeni i kvalificirani za popravak svih marki i modela mobitela, tableta i pametnih satova.

Prije bilo kakvog popravka, vaš mobitel se dijagnosticira u našem servisu, gdje se procjenjuje trenutno stanje vašeg uređaja i provodi kompletan pregled s analizom grešaka.

Popravak mobitela u e-pointu stoji od 50,00 kuna nadalje, koliko iznosi cijena dijagnostike. Cijene ovise o dotičnom proizvođaču i odabranom modelu, a potom, naravno, o troškovima rezervnih dijelova i vrsti kvara.

Obično 1-3 radna dana nakon dolaska u našu radionicu.

Ugrađuju se kako originalni rezervni dijelovi od proizvođača tako i rezervni dijelovi iste kvalitete od odabranih dobavljača. Rezervni dijelovi koji se ugrađuju ovise o proizvođaču, modelu i dostupnosti kod naših dobavljača.

Nakon popravka mobitela u e-pointu prestaje jamstvo proizvođača. Zauzvrat vam e-point daje 3-mjesečno jamstvo kvalitete na popravak i ugrađeni rezervni dio. Kod zamjene baterije jamstvo je 3 mjeseci. Popravci mobitela oštećenih tekućinom su isključeni iz jamstva.

U pravilu se nakon popravka zadržavaju svi podaci.

E-point nudi razne popravke. Najčešći popravci koje radimo su naravno popravci zaslona mobitela i zamjena baterije mobitela.

Kod popravka LCD-a i zaslona osjetljivog na dodir mijenja se cijeli zaslon na vašem mobilnom uređaju. Ovaj se popravak mora izvršiti ako je npr. vaš mobitel pao i zaslon je oštećen (napuknut ili razbijen ekran ili staklo), mobitel ima greške na zaslonu ili zaslon jednostavno ostaje crn i uopće ne reagira.

Ako imate problema s performansama baterije mobilnog telefona – baterija se brzo prazni, više se ne puni pravilno ili se uopće ne puni), trebali biste zamijeniti bateriju mobilnog telefona u e-point servisu.

Ako je stražnja maska vašeg mobitela (stražnja strana uređaja/poklopac baterije) oštećena/puknuta ili ulubljena prilikom pada, tada se mora popraviti/zamijeniti.

Priključak za punjenje mobilnog telefona mora se popraviti ako npr. imate poteškoća s punjenjem mobilnog telefona ili više ne možete uspostaviti vezu putem kabela.

Zamjena prednje kamere vašeg mobitela je neophodna kada prednja kamera vašeg mobitela više ne radi ispravno.

Ako je stražnja kamera vašeg mobilnog telefona prljava (prašina, pijesak itd.) ili ne radi, potrebno je popraviti ili zamijeniti stražnju kameru vašeg mobilnog telefona.

Popravak ili zamjena zvučnika vašeg mobitela postaje nužna kada više ne čujete nikakav zvuk ili je zvuk loše kvalitete kroz zvučnike.

Ako više ne možete uključiti/isključiti vaš mobilni telefon ili ga prebaciti u stanje mirovanja, potrebno je popraviti tipku za uključivanje/isključivanje.

Ako više ne možete podesiti glasnoću pritiskom na tipku na kontroleru, regulator glasnoće vašeg mobilnog telefona mora se popraviti.

Ako vaš mobilni telefon više ne prepoznaje SIM karticu koju ste umetnuli, to često može biti posljedica kvara na čitaču SIM kartice.

Ako se displej vašeg mobilnog telefona ne gasi prilikom poziva, možda postoji problem/kvar u senzoru blizine vašeg mobilnog telefona.

Ako više ne možete čuti ili razumjeti osobu s kojom razgovarate dok telefonirate, tada morate zamijeniti/promijeniti slušalicu svog mobilnog telefona.

Ukoliko je staklena leća kamere na Vašem mobitelu napukla ili je razbijena, tada možemo popraviti/zamijeniti leću na vašem mobitelu.

Ako imate problema s pozivima (sugovornik vas slabo čuje ili uopće ne čuje), to često može biti posljedica kvara na mikrofonu vašeg mobitela.

Trebali biste naručiti popravak vibracijskog motora vašeg mobilnog telefona ako vibro mod ne radi unatoč uključivanju vibracije.

Ako imate slab ili nikakav WiFi prijem na svom mobilnom telefonu trebali bi zamijeniti WiFi antenu vašeg mobilnog uređaja.

Ako ste greškom umetnuli nekompatibilnu SIM karticu u svoj mobilni telefon ili ne možete izvaditi karticu, možemo ukloniti vašu blokiranu SIM karticu.

Ako su pojedina mjesta na ili u vašem mobitelu prljava ili ljepljiva, sve se može dovesti u savršeno stanje čišćenjem i dezinfekcijom.

Popravak software-a vašeg mobitela je nužan u slijedećim slučajevima: vraćanje software-a na prijašnju verziju, ažuriranje iOS/Android software-a ili popravljanje petlje pri pokretanju.

Ako je vaš mobilni telefon došao u kontakt s tekućinom i ne radi ispravno, odmah pošaljite svoj uređaj na čišćenje.