Sigurna dostava
Proizvode pakiramo u zaštitna pakiranja kako bi ih zaštitili od oštećenja
Garancija
Garantiramo kvalitetu za sve proizvode
Brza kupovina
Kroz nekoliko klikova dođete do željenog proizvoda
Iznimna kvaliteta
Veliki broj kvalitetnih proizvoda

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na slijedeće načine:

  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Izravni bankovni prijevoz
  • Kartično plaćanje – jednokratno i na rate

Dostavu robe vrši kurirska služba DPD i to isključivo na području Republike Hrvatske. Za obavljenu narudžbu robe koja je na skladištu (dostupna odmah) dostava kreće isti radni dan, odnosno na adresi primatelja bit će sljedeći radni dan, ali samo pod uvjetom da je transakcija provedena do 14:00 sati. Dostava na otoke ide po posebnom rasporedu.
Najduži rok dostave za Republiku Hrvatsku je 3 do 5 radnih dana, osim za vrijeme velikih sniženja i neradnih dana te blagdana kada rok može biti nešto duži – do 10 radnih dana.
Sve narudžbe ovise o dostupnosti proizvoda kod dobavljača. U skladu s tim e-point d.o.o. zadržava pravo u slučaju poteškoća vezanih uz dostavu proizvoda ili nedostatka artikala na skladištu, ponuditi zamjenski proizvod iste kvalitete i vrijednosti. Ako ne želite naručiti zamjenski proizvod, izvršit ćemo povrat eventualno plaćenog iznosa i otkazati Vašu narudžbu.

Svi uređaji dolaze s EU jamstvom u trajanju 24 mjeseca uz iznimku Apple uređaja koji dolaze s jamstvom od 12 mjeseci.

Svi uređaji su novi, zapakirani i nekorišteni ukoliko u naslovnu proizvoda nije drugačije naglašeno.

R1 račun moguće je dobiti za sve proizvode. Uz pojedine artikle iskazana je posebna napomena koja se odnosi na detalje vezane uz poseban postupak oporezivanja marže.
Prilikom upisivanja podataka za plaćanje i dostavu u blagajni, potrebno je odabrati opciju ‘Pravna osoba’ te upisati naziv poduzeća i OIB.

*** Račun se izdaje prema posebnom postupku oporezivanja marže sukladno članku 95. stavka 4. Zakona o porezu na dodanu vrijednost ( NN, br. 73/13 ). PDV je sadržan u cijeni, a obračunava se na ostvarenu maržu.***

Moguća je kupnja na rate. Kako biste narudžbu platili na rate, potrebno je odabrati opciju ‘Plaćanje karticama jednokratno i na rate’ u blagajni.
Plaćanje na rate moguće je Visa, Mastercard, Diners i Maestro karticama do 12 rata.
Naknada za plaćanje na rate iznosi 8% od ukupnog iznosa košarice.

Roba kupljena na daljinu – Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 14 dana od dana primitka, te ste sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovorni za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom. Rok otkazivanja narudžbe počinje teći od dana kada je kupac primio proizvod. Kupac mora obavjestiti prodavatelja o otkazivanju narudžbe pismenim putem. Narudžba se smatra otkazanom kada prodavatelj primi pismenu obavijest. U slučaju otkazivanja narudžbe kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod prodavatelju. Proizvod koji kupac vraća prodavatelju mora biti u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećen i potpuno ispravan.
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.
Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.
Obrazac za jednostrani raskid ugovora
Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.
U slučaju povrata robe koja je korištena, nema svu pripadajuću ambalažu ili nije dovedena u prvobitno stanje kao na dan kupovine teretimo Vas za iznos od 20% do 50% vrijednosti vraćene robe za manipulativne troškove povrata, odnosno minimalni iznos od 100 kn. U slučaju povrata robe koja je vidno korištena e-point d.o.o. ima pravo odbiti povrat u potpunosti.
E-point d.o.o. utvrđuje uvjete povrata – postotke umanjenja iznosa povrata kupcu uslijed umanjenja vrijednosti proizvoda.