Besplatna dostava
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 € (7534,50 kn)
Garancija
Garantiramo kvalitetu za sve proizvode
Brza kupovina
Kroz nekoliko klikova dođete do željenog proizvoda
Iznimna kvaliteta
Veliki broj kvalitetnih proizvoda

E-point servis električnih romobila Rijeka

e-point Servis električnih romobila Rijeka

Električni romobili nameću se kao najbolja i sve popularnija alternativa automobilu, stajanju u gužvi i sve većim troškovima održavanja, goriva i ostalog što dolazi posjedovanjem automobila. No što kada Vašem romobilu zatreba servis? Tu je servis električnih romobila Rijeka, E-point koji na svojoj adresi Labinska ulica 51a, 51000 Rijeka nudi usluge :

  • Zamjena guma na romobilu
  • Upgrade romoboila
  • Ugradnja punih guma na romobil
  • Servis i zamjena kontrolera
  • Zamjena baterije na romobilu
  • Servis, podešavanje i zamjena kočnica
  • Servis i promjena preklopnog mehanizma
  • Zamjena blatobrana
  • Redovni i mali servisi
  • Zamjena i popravak motora


Istrošena guma na romobilu može biti ozbiljan problem prilikom skretanja, kočenja, ali i ubrzavanja jer vrlo lako može doći do proklizavanja romobila i pada. Uz to, vjerojatnost da će ta guma puknuti je veća nego kod novih guma, a posljedice mogu biti izrazito ozbiljne ako guma pukne u vožnji. Pobrinite se za svog električnog ljubimca i vozite se sigurno, a ako su Vaše gume istrošene ili Vam je pukla guma, zamjena guma na romobilu prvi je korak. Naš servis romobila Rijeka nudi široki izbor dimenzija i modela guma te standardne gume i pune gume za romobile.

zamjena guma na romobilu

Puna guma za romobile, za razliku od standardnih guma, nema zračnicu te ne može puknuti. Sve je veći trend u svijetu romobila.

Zadovoljstvo naših kupaca nam je najbitnije, stoga u sklopu naše trgovine u Labinskoj ulici 51a, 51000 Rijeka nudimo kompletnu uslugu popravka i održavanja električnih romobila iz naše stalne ponude, kao i ostalih marki i modela. Popravak VSETT romobilaMS Energy romobilaXiaomi romobila i Lenovo romobila naša su specijalnost, a dugogodišnje iskustvo naših mehaničara, najsuvremenija tehnička oprema te mjerni i kalibracijski uređaji jamče kompetentnost i vrhunske rezultate pri popravku svih vrsta električnih romobila.

Kako bi što brže i kvalitetnije odradili servis, pobrinuli smo se da na skladištu imamo dodatne i rezervne dijelove za sva električna vozila iz naše ponude, kao i za ostale najzastupljenije električne romobile na našem tržištu. Većinu dijelova koje ugrađujemo čine dijelovi originalnih proizvođača, a također možemo ugraditi i zamjenske dijelove na zahtjev kupca.

U oba slučaja kvaliteta dijelova nam je na prvom mjestu jer smatramo kako je naša usluga završena tek sa zadovoljstvom našeg kupca.

Dugogodišnje iskustvo u kombinaciji sa najsuvremenijom opremom za dijagnostiku omogućava nam brzo i efikasno uklanjanje svih kvarova na Vašem električnom romobilu.

Pošaljite nam upit preko kontakt forme i javiti ćemo Vam se u najkraćem roku.

Za savjet ili upit o cijeni možete nas kontaktirati na broj 099 225 5722 (8-18h) ili putem e-maila: servis@e-point.hr

Vaš električni romobil ne želi se pokrenuti s mjesta? Pišti 4 ili 5 puta kratko pa jednom dugo, na ekranu Vam se prikazuje error 14 ili 15? Radi se o neispravnoj ručici gasa ili kočnice.

Dođite u naš servis za eletrične romobile u Rijeci i budite sigurni da ćemo problem rješiti brzo i efikasno.

Električna vozila poput električnih romobila, bicikala i skutera sve su popularnija i zastupljenija, a samim time povećava se i potreba za servisiranjem i održavanjem istih.