Sigurna dostava
Proizvode pakiramo u zaštitna pakiranja kako bi ih zaštitili od oštećenja
Garancija
Garantiramo kvalitetu za sve proizvode
Brza kupovina
Kroz nekoliko klikova dođete do željenog proizvoda
Iznimna kvaliteta
Veliki broj kvalitetnih proizvoda

Xiaomi Redmi Note 11 – najbolji u svojoj kategoriji, novo u našoj ponudi

Xiaomijeva linija Redmi Note na tržištu glasi kao jedna od najboljih vrijednosti za novac u svijetu smartphone mobitela, a Xiaomi nastavlja taj trend i sa novim modelima.

Novi Redmi Note 11 dolazi s modernim dizajnom plošnog okvira minimalističkog stila, u tri boje savršene za svakog korisnika. Izaberite između noćno plave, grafitno sive i zvjezdano plave. Krasi ga elegantan i jednostavan sizajn s AMOLED zaslonom s pozadinskim osvjetljenjem koji omogućuje vrhunsku svjetlinu, kontrast, kalibraciju boja i rezoluciju te čitljivost sadržaja i u uvjetima žarkog osvjetljenja.

Ovaj pametni telefon opremljen je sa 6nm Snapdragon 680  procesorom i moćnom baterijom kapaciteta 5000mAh sa brzim punjenjem od 33W Pro, za samo 61 minutu. Redmi Note 11 dolazi sa senzorom glavne kamere od 50MP, uz još tri kamere: ultra široka (8MP), makro kamera (2MP) i dubinska kamera (2MP), te sa prednje strane 13MP selfie kamera. Xiaomi Redmi Note 11 pruža bogatstvo zvuka u svakoj noti zahvaljujući dvostrukim stereo zvučnicima, a jednim punjenjem baterije omogućuje do 215 sati slušanja glazbe.

Pripremite se za novi Xiaomi Redmi Note 11 jer u prodaju stiže za samo 4 dana! Za sve naše kupce iz Rijeke, nudimo preuzimanje narudžbi u Rijeci, na adresi Franca Prešerna 39, Rijeka.