Besplatna dostava
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 € (7534,50 kn)
Garancija
Garantiramo kvalitetu za sve proizvode
Brza kupovina
Kroz nekoliko klikova dođete do željenog proizvoda
Iznimna kvaliteta
Veliki broj kvalitetnih proizvoda

Xiaomi Redmi Note 11 – najbolji u svojoj kategoriji, novo u našoj ponudi

Xiaomijeva linija Redmi Note na tržištu glasi kao jedna od najboljih vrijednosti za novac u svijetu smartphone mobitela, a Xiaomi nastavlja taj trend i sa novim modelima.

Novi Redmi Note 11 dolazi s modernim dizajnom plošnog okvira minimalističkog stila, u tri boje savršene za svakog korisnika. Izaberite između noćno plave, grafitno sive i zvjezdano plave. Krasi ga elegantan i jednostavan sizajn s AMOLED zaslonom s pozadinskim osvjetljenjem koji omogućuje vrhunsku svjetlinu, kontrast, kalibraciju boja i rezoluciju te čitljivost sadržaja i u uvjetima žarkog osvjetljenja.

Ovaj pametni telefon opremljen je sa 6nm Snapdragon 680  procesorom i moćnom baterijom kapaciteta 5000mAh sa brzim punjenjem od 33W Pro, za samo 61 minutu. Redmi Note 11 dolazi sa senzorom glavne kamere od 50MP, uz još tri kamere: ultra široka (8MP), makro kamera (2MP) i dubinska kamera (2MP), te sa prednje strane 13MP selfie kamera. Xiaomi Redmi Note 11 pruža bogatstvo zvuka u svakoj noti zahvaljujući dvostrukim stereo zvučnicima, a jednim punjenjem baterije omogućuje do 215 sati slušanja glazbe.

Pripremite se za novi Xiaomi Redmi Note 11 jer u prodaju stiže za samo 4 dana! Za sve naše kupce iz Rijeke, nudimo preuzimanje narudžbi u Rijeci, na adresi Franca Prešerna 39, Rijeka.