Sigurna dostava
Proizvode pakiramo u zaštitna pakiranja kako bi ih zaštitili od oštećenja
Garancija
Garantiramo kvalitetu za sve proizvode
Brza kupovina
Kroz nekoliko klikova dođete do željenog proizvoda
Iznimna kvaliteta
Veliki broj kvalitetnih proizvoda

VSETT e-Romobili – usporedba modela

Novo u ponudi

U ruke, ili točnije pod noge ovog vikenda došli su nam VSETT električni romobili. Romobile koje e-point ima u ponudi testirali smo kako bi se uvjerili u njihovu snagu i funkcionalnost.

VSETT električni romobili dolaze u šest različitih izvedbi (8, 8+, 9, 9+, 10+ i 11+) –  svaka izvedba ima dvije jačine baterije s različitim dometom, izuzev modela VSETT 8 Plus koji dolazi s jednom jačinom baterije.

Bitna razlika između običnih i plus modela je u pogonu. Plus modeli su modeli s oba pogona – u stražnjem i prednjem dijelu, s time da prednji pogon uključujete na posebnu tipku kada želite, odnosno kada je potrebno. Ova funkcionalnost odlična je za strmovite gradove, poput Rijeke gdje je potrebna jača snaga u situacijama kada vozite uzbrdo.

S druge pak strane, modeli sa stražnjim pogonom VSETT 8 i VSETT 9 imaju veći domet, odnosno mogu prijeći veći kilometražu.

Najnapredniji modeli (11+, 10+) imaju NUTT hidraulične kočnice, dok modeli 9+ i 9 imaju mehaničku disk kočnicu. Osnovni model 8+ i 8 ima elektronske, bubanj kočnice.

Svi modeli dolaze sa žmigavcima sa stražnje i prednje lijeve i desne rubne strane kako bi osigurali što veću sigurnost u prometu. Tu je i revolucionarno NFC beskontaktno otključavanje i zaključavanje, što je važna sigurnosna značajka za sve vlasnike. Funkcionira na način da na mobitelu instalirate aplikaciju koja je „ključ“ vašeg romobila. Također, romobil možete upaliti i pomoću kartice koja dolazi s njim.

Preklopna konstrukcija i brzo sklopive ručice omogućit će sklapanje u svega 30 sekundi, što je iznimno važno ako kombinirate javni prijevoz, prenosite ga automobilom ili ga jednostavno trebate odložiti na poslu.

Osnovni model je VSETT 8 s motorom snage 600W s maksimalnom vršnom snagom od 1100W, a te specifikacije mu omogućuju doseg brzine od 42 km/h. Ovisno o načinu vožnje i jačini baterije, maksimalni domet mu je 110 km. Sasvim dovoljno za neopterećenu vožnju gradom i za one kojima je potreban siguran suputnik.

Najjači model VSETT 11+ ima dva motora, zasebne snage od 1500W, odnosno 3000W nominalne snage što omogućuje maksimalnu brzinu od čak 85 km/h. Ujedno, ovaj model je jedan od najbržih električnih romobila. Također, njegov domet stiže do impresivnih 220 km, naravno – on ovisi o bateriji i modu u kojem ga vozite.

Da ne bi ostali samo na riječima, kako sve izgleda uživo pogledajte u videu: