Sigurna dostava
Proizvode pakiramo u zaštitna pakiranja kako bi ih zaštitili od oštećenja
Garancija
Garantiramo kvalitetu za sve proizvode
Brza kupovina
Kroz nekoliko klikova dođete do željenog proizvoda
Iznimna kvaliteta
Veliki broj kvalitetnih proizvoda

VSETT e-Romobili – usporedba modela

Novo u ponudi

U ruke, ili točnije pod noge ovog vikenda došli su nam VSETT električni romobili. Romobile koje e-point ima u ponudi testirali smo kako bi se uvjerili u njihovu snagu i funkcionalnost.

VSETT električni romobili dolaze u šest različitih izvedbi (8, 8+, 9, 9+, 10+ i 11+) –  svaka izvedba ima dvije jačine baterije s različitim dometom, izuzev modela VSETT 8 Plus koji dolazi s jednom jačinom baterije.

Bitna razlika između običnih i plus modela je u pogonu. Plus modeli su modeli s oba pogona – u stražnjem i prednjem dijelu, s time da prednji pogon uključujete na posebnu tipku kada želite, odnosno kada je potrebno. Ova funkcionalnost odlična je za strmovite gradove, poput Rijeke gdje je potrebna jača snaga u situacijama kada vozite uzbrdo.

S druge pak strane, modeli sa stražnjim pogonom VSETT 8 i VSETT 9 imaju veći domet, odnosno mogu prijeći veći kilometražu.

Najnapredniji modeli (11+, 10+) imaju NUTT hidraulične kočnice, dok modeli 9+ i 9 imaju mehaničku disk kočnicu. Osnovni model 8+ i 8 ima elektronske, bubanj kočnice.

Svi modeli dolaze sa žmigavcima sa stražnje i prednje lijeve i desne rubne strane kako bi osigurali što veću sigurnost u prometu. Tu je i revolucionarno NFC beskontaktno otključavanje i zaključavanje, što je važna sigurnosna značajka za sve vlasnike. Funkcionira na način da na mobitelu instalirate aplikaciju koja je „ključ“ vašeg romobila. Također, romobil možete upaliti i pomoću kartice koja dolazi s njim.

Preklopna konstrukcija i brzo sklopive ručice omogućit će sklapanje u svega 30 sekundi, što je iznimno važno ako kombinirate javni prijevoz, prenosite ga automobilom ili ga jednostavno trebate odložiti na poslu.

Osnovni model je VSETT 8 s motorom snage 600W s maksimalnom vršnom snagom od 1100W, a te specifikacije mu omogućuju doseg brzine od 42 km/h. Ovisno o načinu vožnje i jačini baterije, maksimalni domet mu je 110 km. Sasvim dovoljno za neopterećenu vožnju gradom i za one kojima je potreban siguran suputnik.

Najjači model VSETT 11+ ima dva motora, zasebne snage od 1500W, odnosno 3000W nominalne snage što omogućuje maksimalnu brzinu od čak 85 km/h. Ujedno, ovaj model je jedan od najbržih električnih romobila. Također, njegov domet stiže do impresivnih 220 km, naravno – on ovisi o bateriji i modu u kojem ga vozite.

Da ne bi ostali samo na riječima, kako sve izgleda uživo pogledajte u videu:

 
Haier klima uređaji - e-point.hr

Zašto odabrati Haier klima uređaje?

Kada je riječ o klimatizaciji vašeg doma ili ureda, odabir pravog klima uređaja može napraviti veliku razliku. Haier klima uređaji ističu se na tržištu zahvaljujući

Godišnje održavanje klima uređaja - e-point.hr

Godišnje održavanje klima uređaja

Klima uređaji postali su neizostavan dio mnogih domova, ureda i drugih prostora, osiguravajući ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Međutim, da bi klima uređaji zadržali svoju

Čišćenje filtera zraka na klima uređaju

Čišćenje filtera zraka na klima uređaju

Usluga čišćenja filtera zraka na klima uređajima ključna je za održavanje optimalne učinkovitosti uređaja, poboljšanje kvalitete zraka u prostoru te produženje vijeka trajanja samog uređaja.