Sigurna dostava
Proizvode pakiramo u zaštitna pakiranja kako bi ih zaštitili od oštećenja
Garancija
Garantiramo kvalitetu za sve proizvode
Brza kupovina
Kroz nekoliko klikova dođete do željenog proizvoda
Iznimna kvaliteta
Veliki broj kvalitetnih proizvoda

Uz Samsung Galaxy satove i aplikaciju Samsung Health monitor kontrolirajte krvni tlak i otkucaje srca

Vaše zdravlje je na Vašem zapešću. Jednostavno provjerite krvni tlak i EKG bilo kad i bilo gdje

Nadzirite svoj krvni tlak pomoću aplikacije Krvni tlak. S unutarnjim senzorom fotopletizmograma (PPG) unutar vašeg Galaxy Watch sata, aplikacija Krvni tlak mjeri vaš sistolički i dijastolički tlak, kao i puls. Aplikacija za krvni tlak dostupna je na Galaxy Watch 3 i Galaxy Watch Active 2.

Elektrokardiogram (EKG) je test kojim se mjeri električna aktivnost srca, a podaci se bilježe na grafikonu. EKG je trenutno najbolji način za otkrivanje nepravilnih ritmova. Aplikacija Samsung Health Monitor ECG detektira EKG signale (slične kao jednokanalni EKG) uz pomoć EKG senzora Vašeg Galaxy Watch sata i utvrđuje je li prisutna atrijska fibrilacija ili normalan sinusni ritam. Podaci o krvnom tlaku i EKG-u se automatski spremaju u Vaš telefon kako bi lakše pratili i upravljali podacima. Možete ih podijeliti i u obliku PDF-a sa svojim liječnikom ili obitelji.

Samsung Galaxy Watch Active 2 savršen je za nošenje za osobe koje se bave fitnesom. Ovaj sportski sat dolazi u dvije veličine, manjoj od 40 mm i većoj od 44 mm, s četiri suptilne, ali predivne boje na izbor, uključujući crnu, zlatnu, srebrnu i ružičastu. Kućište je izrađeno od brušenog aluminija, koji je i izdržljiv i lagan.  Održavajte zdravlje tijela i uma sa satom koji se brine i o jednome i o drugome. Uz pomoć opcije praćenja stresa nadzirite razine stresa kada ste napeti i slijedite predložene vježbe disanja da biste postigli mir.

Samsung Galaxy Watch 3 također dolazi u dvije veličine, i to 41mm i 45mm te ga na našem webshopu možete kupiti u 3 boje, brončanoj, srebrnoj i crnoj. Galaxy Watch 3 je jedini pametni sat s precizno rotirajućim okvirom za navigaciju po aplikacijama. Zahvaljujući dizajnu koji je istaknut u profinjenom rotirajućem okviru, na još većem zaslonu lakše ćete vidjeti i usredotočiti se na ono što je važno. Galaxy Watch3 upotrebljava crvene LED diodice i infracrvene zrake kako bi procijenio razine zasićenosti Vaše krvi kisikom (SpO2), tj. količinu kisika u Vašem krvotoku. Zahvaljujući svojem unaprijeđenom akcelerometru, Galaxy Watch3 automatski prepoznaje teške padove te Vašim kontaktima za hitne situacije upućuje poziv upomoć zajedno s podatcima o Vašoj lokaciji, a tijekom spavanja bilježi Vaše REM faze sna, faze dubokog sna i ukupno vrijeme spavanja kako bi Vam pomogao unaprijediti kvalitetu Vašeg spavanja.

Unaprijedite, poboljšajte i olakšajte svoj život već danas uz Samsung Galaxy Watch 2 Active ili Samsung Galaxy Watch 3, provjerite najbolje cijene na našem web shopu, a naši kupci iz Rijeke već danas mogu preuzeti svoju narudžbu na adresi Franca Prešerna 39, Rijeka.