Uskoro otvaramo novi prodajni prostor untar stambeno poslovnog objekta projekta RIO-Kantrida.

Svakim danom sve smo bliži useljenju u naš novi prodajni prostor, u Ulici Marina Jakominića u Rijeci.

S uzbuđenjem Vam možemo najaviti kako će u novom prostoru na Kantridi, u Rijeci, u ponudi biti Xiaomi mobiteli, Xiaomi pametni satovi, Xiaomi električni romobili, Xiaomi ruteri, Xiaomi robotski usisavači i ostali Xiaomi proizvodi koje nudimo na web shopu.

U ponudi ćemo također imati i  testne vožnje električnih romobila, kako biste lakše odabrali električni romobil baš po Vašem ukusu. Naše stručno osoblje biti će Vam na raspolaganju sa korisnim savjetima oko romobila i dodatne opreme, kao i svih ostalih proizvoda koje imamo u ponudi.

Parkirna mjesta osigurana su za posjetitelje trgovačkog centra izvan kompleksa te stoga nećete morati brinuti gdje ćete se parkirati i bezbrižno ćete nas moći posjetiti.

Otvorenje cijelog projekta RIO-Kantrida najavljeno je za sredinu 2022. godine, a mi ga s nestrpljenjem iščekujemo. Do tada na raspolaganju smo Vam putem našeg web shopa.

Slične objave

Idite u korak s vremenom i isprobajte naše nove MS Energy eRomobile i eBicikle. Nudimo Vam probnu vožnju kako biste bili sigurni u svoj odabir, na adresi Franca Prešerna 39, 51 000 Rijeka
Akcija! Apple AirPods 3 i Apple AirPods Pro (2021) sa MagSafe kutijicom za bežično punjenje po najboljoj cijeni na hrvatskom tržištu