Sigurna dostava
Proizvode pakiramo u zaštitna pakiranja kako bi ih zaštitili od oštećenja
Garancija
Garantiramo kvalitetu za sve proizvode
Brza kupovina
Kroz nekoliko klikova dođete do željenog proizvoda
Iznimna kvaliteta
Veliki broj kvalitetnih proizvoda

Uskoro otvaramo novi prodajni prostor untar stambeno poslovnog objekta projekta RIO-Kantrida.

Svakim danom sve smo bliži useljenju u naš novi prodajni prostor, u Ulici Marina Jakominića u Rijeci.

S uzbuđenjem Vam možemo najaviti kako će u novom prostoru na Kantridi, u Rijeci, u ponudi biti Xiaomi mobiteli, Xiaomi pametni satovi, Xiaomi električni romobili, Xiaomi ruteri, Xiaomi robotski usisavači i ostali Xiaomi proizvodi koje nudimo na web shopu.

U ponudi ćemo također imati i  testne vožnje električnih romobila, kako biste lakše odabrali električni romobil baš po Vašem ukusu. Naše stručno osoblje biti će Vam na raspolaganju sa korisnim savjetima oko romobila i dodatne opreme, kao i svih ostalih proizvoda koje imamo u ponudi.

Parkirna mjesta osigurana su za posjetitelje trgovačkog centra izvan kompleksa te stoga nećete morati brinuti gdje ćete se parkirati i bezbrižno ćete nas moći posjetiti.

Otvorenje cijelog projekta RIO-Kantrida najavljeno je za sredinu 2022. godine, a mi ga s nestrpljenjem iščekujemo. Do tada na raspolaganju smo Vam putem našeg web shopa.

Haier klima uređaji - e-point.hr

Zašto odabrati Haier klima uređaje?

Kada je riječ o klimatizaciji vašeg doma ili ureda, odabir pravog klima uređaja može napraviti veliku razliku. Haier klima uređaji ističu se na tržištu zahvaljujući

Godišnje održavanje klima uređaja - e-point.hr

Godišnje održavanje klima uređaja

Klima uređaji postali su neizostavan dio mnogih domova, ureda i drugih prostora, osiguravajući ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Međutim, da bi klima uređaji zadržali svoju

Čišćenje filtera zraka na klima uređaju

Čišćenje filtera zraka na klima uređaju

Usluga čišćenja filtera zraka na klima uređajima ključna je za održavanje optimalne učinkovitosti uređaja, poboljšanje kvalitete zraka u prostoru te produženje vijeka trajanja samog uređaja.