Sigurna dostava
Proizvode pakiramo u zaštitna pakiranja kako bi ih zaštitili od oštećenja
Garancija
Garantiramo kvalitetu za sve proizvode
Brza kupovina
Kroz nekoliko klikova dođete do željenog proizvoda
Iznimna kvaliteta
Veliki broj kvalitetnih proizvoda

Saznali smo kada dolazi nova Samsung Galaxy S22 linija smartphonea!

Predstavljanje novog Samsungovog modela rezervirano je za 08. veljače 2022., na Galaxy Unpacked događaju, očekuje se kako će prednarudžbe krenuti već 09.02.2022., a sama prodaja 24.02.2022. Nova Samsung Galaxy S22 linija imati će, kao i prethodna S21 linija, tri predstavnika: Galaxy S22, Galaxy S22 Plus I Galaxy S22 Ultra.

Iako je Samsung ukinuo Note seriju uređaja, Note će se ove godine reinkarnirati u novom obliku, i to modelu Samsung Galaxy S22 Ultra. Ultra će imati S-Pen olovku s integriranim utorom u kućištu, a dizajnom će više nalikovati na Note nego na Galaxy seriju, najviše zbog svog četvrtastog oblika.

Specifikacije

Novi Galaxy S22 modeli će na europskom tržištu biti pokretani Exynos 2200 procesorom, dok će oni namijenjeni američkom i azijskom tržištu koristiti Snapdragon 8 Gen1. Aktualni Exynos 2200 chipset dolazit će s integriranom grafikom AMD, s mogućnošću Ray Tracing kao i dodatnim mogućnostima u pogledu svjetlosti i sjene, u odnosu na Snapdragonov Adreno grafički sustav. Sva tri nova modela imati će instaliran Android 12 i One UI 4.0 korisničko sučelje.

Radna memorija biti će u rasponu od 8 do 12 GB, a Ultra model trebao bi biti dostupan i sa 16GB radne memorije. Niti jedan model Galaxy S22 linije neće imati mogućnost nadogradnje memorije eksternim memorijskim karticama.

Standardni Samsung Galaxy S22 trebao bi imati 6,06-inčni LTPS zaslon, dok bi S22 Plus mogao doći s 6,55-inčnim zaslonom. Galaxy S22 Ultra mogao bi biti jedini model u seriji koji ima LTPO ploču, a priča se da će zadržati isti 6,8-inčni zaslon, baš kao i S21 Ultra. Sva tri modela posjedovat će AMOLED zaslon sa mogućnošću prilagodbe osvježenja u rasponu od 10Hz pa sve do 120Hz, što štedi bateriju i daje osjetni privid dodatne fluidnosti i glatkoće unutar čitanja teksta i korištenja aplikacija.

Kamera

Galaxy S22 i S22 Plus imat će primarni senzor kamera od 50 MP, i to Samsungov Isocell GN2 senzor, koji može proizvesti fotografije u 12,5 megapiksela. Taj senzor također koristi mogućnost usporenog snimanja (ili ”Slow-Mo”) u 4K/120 sličica u sekundi, nadograđeno automatsko izoštravanje s dva piksela i video u 480 sličica u sekundi pri 1080p rezoluciji. Galaxy S22 Ultra imat će glavni senzor od 108 MP, dvije telefoto leće od 12 MP (naspram 10 MP na S21 Ultra) i drugu ultra-širokokutnu kameru od 12 MP.

Baterija

Što se tiče baterije, sva tri modela dolaze sa litij ionskim baterijama i mogućnošću brzog napajanja. S22 će imati 4000mAh, S22 plus 4800mAh, a Ultra čak 5000mAh te će Ultra podržavati 45W punjenje. Kao što je bio i slučaj sa S21 serijom, u pakiranju se neće nalaziti punjač, već ćete ga trebati kupiti odvojeno, ukoliko ga nemate otprije. Iz Samsunga kažu da je razlog tomu zaštita okoliša.

Haier klima uređaji - e-point.hr

Zašto odabrati Haier klima uređaje?

Kada je riječ o klimatizaciji vašeg doma ili ureda, odabir pravog klima uređaja može napraviti veliku razliku. Haier klima uređaji ističu se na tržištu zahvaljujući

Godišnje održavanje klima uređaja - e-point.hr

Godišnje održavanje klima uređaja

Klima uređaji postali su neizostavan dio mnogih domova, ureda i drugih prostora, osiguravajući ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Međutim, da bi klima uređaji zadržali svoju

Čišćenje filtera zraka na klima uređaju

Čišćenje filtera zraka na klima uređaju

Usluga čišćenja filtera zraka na klima uređajima ključna je za održavanje optimalne učinkovitosti uređaja, poboljšanje kvalitete zraka u prostoru te produženje vijeka trajanja samog uređaja.