Besplatna dostava
Besplatna dostava za narudžbe iznad 1000 € (7534,50 kn)
Garancija
Garantiramo kvalitetu za sve proizvode
Brza kupovina
Kroz nekoliko klikova dođete do željenog proizvoda
Iznimna kvaliteta
Veliki broj kvalitetnih proizvoda

NOVO U PONUDI! MS Energy električni romobili i električni bicikli

Idite u korak s vremenom i isprobajte naše nove MS Energy eRomobile i eBicikle. Nudimo Vam probnu vožnju kako biste bili sigurni u svoj odabir, na adresi Franca Prešerna 39, 51 000 Rijeka

Dolaskom toplijeg vremena sve je više građana na biciklu, što zbog cijene goriva i gužva u javnom prijevozu, a što zbog tjelovježbe. Kako ne biste na odredište došli znojni i umorni, preporučamo Vam električni bicikl i električni romobil.

Električni bicikli i romobili odličan su izbor za svakodnevne brze vožnje za koje ne morate nužno biti previse fizički spremni. Električni bicikli su najveće dostignuće ekološkog prijevoza ovog desetljeća. Koriste punjive baterije, mogu dostići brzinu do 25 km/h. i time Vas voze do odredišta brže od klasičnog bicikla. Vozeći električni bicikl i dalje morate pedalirati te time obavljate fizičku aktivnost i trošite kalorije, a izvrstan je saveznik na usponima.

eBicikl i eRomobil imaju veću slobodu kretanja po gradu i ne zahtjevaju nikakve dozvole, osiguranja, gorivo niti registraciju, a možete ih i parkirati bilo gdje, zbog čega su puno jeftinija i bolja opcija od automobila i javnog prijevoza.

Neke od prednosti električnog bicikla su:

  1. Brzina i fleksibilnost

Elektromotor vam daje dodatnu snagu koja Vam je potrebna da biste prevladali kilometre uz malo napora, možete koristiti biciklističke staze i staze bez prometa, što će Vam skratiti vrijeme putovanja

  1. Kondicija i fizička spremnost

Vožnja električnim biciklom jednako je dobra kao i vožnja klasičnim biciklom. Iako Vam u vožnji električnog bicikla pomaže elektromotor, svejedno okrećete pedale i boravite na svježem zraku, što dobro utječe na Vaše psihičko i fizičko zdravlje

  1. Štedite novac

Električni bicikl je dugoročna investicija. Sa sve višim cijenama goriva, posjedovanje i vožnja automobila postaje luksuz, a s jednim punjenjem električnog bicikla možete pokriti do 120km vožnje, ovisno o razini pomoći koju koristite, koliko pedalirate i bateriji kojom bicikl raspolaže. Vrijeme punjenja baterije u prosjeku traje 6 do 8 sati.

  1. Čuvate okoliš jer vozite bez ispuštanja štetnih plinova

Razvoj električnog transporta se smatra jednim od načina na koji svaki član društva može učiniti svoj dio posla kako bi spasio našu planetu od neizbježne klimatske krize o kojoj se naširoko govori. Budući da motor električnog bicikla nije motor sa unutrašnjim sagorijevanjem, ne emitira stakleničke plinove.

Ekskluzivno kod nas svoj budući električni bicikl ili romobil možete isprobati prije kupovine, kontaktirajte nas radi dogovora termina i željenog modela električnog bicikla ili romobila. Pronađite nas na adresi Franca Prešerna 39, 51000 Rijeka i dogovorite testnu vožnju. Nudimo i korisne savjete ako niste sigurni koje vozilo i opremu izabrati kako bismo Vam pružili savršeno iskustvo pri probnoj vožnji.

Našu bogatu ponudu električnih romobila provjerite OVDJE.

Najnovije električne bicikle u ponudi možete vidjeti OVDJE.

Jamčimo Vam najbolji omjer uloženog i dobivenog!