Sigurna dostava
Proizvode pakiramo u zaštitna pakiranja kako bi ih zaštitili od oštećenja
Garancija
Garantiramo kvalitetu za sve proizvode
Brza kupovina
Kroz nekoliko klikova dođete do željenog proizvoda
Iznimna kvaliteta
Veliki broj kvalitetnih proizvoda

Donosimo Vam 5 razloga zašto auto trebate zamijeniti električnim romobilom u vožnji gradom

Električni romobili postali su jedno od najtraženijih prijevoznih sredstava zbog svoje jednostavnosti, praktičnosti i cjenovne pristupačnosti. Sve više ljudi počelo je koristiti ovo prijevozno sredstvo, a neki hrvatski gradovi poput Varaždina, Osijeka i Rijeke već su uveli najam električnih romobila u suradnji s jednom aplikacijom za taksi prijevoz. Dugoročno je svakako isplativije kupiti svoj električni romobil jer je trošak cjelokupnog održavanja zanemariv.

Pogledajte 5 prednosti vožnje električnim romobilom:

  1. Štedite novac

Za srednje rangirani električni romobil potrebno je oko šest sati za punjenje baterije do 100% kapaciteta, što je dovoljno za otprilike 30-45 km vožnje. Cijena struje za oko 100 km vožnje košta manje od 2 kn, što dokazuje kako je vožnja električnim romobilom višestruko jeftinija u odnosu na automobile i motore.

Našu ponudu preporučenih modela električnih romobila za gradsku vožnju možete pronaći ovdje.

  • Štedite vrijeme

Ovim elegantnim rješenjem izbjeći ćete sve prometne gužve, budući da se električnim romobilom možete voziti po biciklističkim stazama, kao i pločnikom. U tom slučaju svakako apeliramo na oprez prema pješacima i ostalim sudionicima u prometu. Kako biste povećali svoju sigurnost u prometu, provjerite dodatnu opremu (kacige, retrovizore i ostalo) koju možete kupiti i našem web shopu.

Također, vozeći se električnim romobilom ne morate razmišljati hoćete li naći parking, koliko dugo ćete tražiti slobodno parkirno mjesto, a niti razmišljati koliko novaca ćete mjesečno potrošiti na parking.

  • Nećete se umoriti

Bez daljnjega, bicikli su i dalje najzdraviji oblik prijevoza, no tko želi na posao doći umoran i znojan, što je neizbježno vozeći se biciklom. Samo stanite na električni romobil, uključite ga, odgurnite se nogom od tla i krenite u vožnju bez muke.

  • Jednostavan i praktičan za korištenje

Jedna od velikih prednosti električnih romobila je njihova veličina i mogućnost sklapanja, što Vam olakšava spremanje i prenošenje. U slučaju lošeg vremena, jednostavno ga možete spremiti u prtljažnik svog automobila ili unijeti sa sobom u javni prijevoz.

Električni romobili malo višeg cjenovnog ranga imaju također ugrađeno revolucionarno NFC beskontaktno otključavanje i zaključavanje, što znači kako romobil možete uključiti NFC karticom koju dobijete prilikom kupovine, ili mobitelom uz uvjet da prethodno instalirate aplikaciju na svoj smartphone koja je „ključ“ Vašeg romobila. Ponudu romobila sa NFC tehnologijom možete vidjeti ovdje.

  • Čuvate okoliš jer vozite bez ispuštanja štetnih plinova

Posljednji, ali ne manje važan razlog za kupovinu električnog romobila je ovaj koji se tiče ekološkog aspekta. Istraživanje u Velikoj Britaniji pokazali su kako bi legalizacija električnih romobila za jave ceste smanjila emisije štetnih plinova u količini kojoj ih godišnje proizvede oko 29 000 automobila, što je ušteda od više od 44 000 tona emisija ugljičnog dioksida u atmosferu. Budi promjena koju želiš vidjeti!

Ako Vas je ovaj članak naveo na razmišljanje ili već duže vremena aktivno razmišljate o kupnji električnog romobila, provjerite našu ponudu električnih romobila ovdje. Jamčimo Vam najbolji omjer uloženog i dobivenog!